Search found 70 matches

by Steve173
Mon May 25, 2020 8:38 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Unable to upload images
Replies: 4
Views: 248

Re: Unable to upload images

Thought is was maybe the file size so resized to 1.95 MB and still getting the same error
image upload syntax error.png
image upload syntax error.png (168.34 KiB) Viewed 43 times
by Steve173
Sun May 24, 2020 8:26 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Email copy shows send date
Replies: 1
Views: 16

Email copy shows send date

Hi!
When we "copy" an email it used to have a blank "last send" field....now when we copy an email it is showing the "last send" as the date and time that we clicked the copy this email button. How can we clear this? Email id 384 has not been sent yet it is a copy of email ID 381 which has been sent.
by Steve173
Fri May 22, 2020 7:36 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Canada Customer Address
Replies: 0
Views: 22

Canada Customer Address

Hi! We ran into an issue this morning. Buyer 18631 has been ordering since 2016. He has always been charged international shipping rates to Canada which you will see on his past orders. Somehow since his last order his address on the main profile dropped the "province" and changed the country from "...
by Steve173
Fri May 22, 2020 7:31 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Product page tabs not displaying
Replies: 2
Views: 24

Re: Product page tabs not displaying

Awesome thank you Noah!
by Steve173
Thu May 21, 2020 2:58 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Test Emails not sending
Replies: 2
Views: 84

Re: Test Emails not sending

Yes we have been waiting to hear back from Kathlein on how to proceed on the DNS and DKIM email alerts we kept getting from the console but never heard how to fix. Glad you stepped in and quickly fixed it.
by Steve173
Thu May 21, 2020 2:09 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Emails missing from console
Replies: 3
Views: 69

Re: Emails missing from console

Hi Noah!
So sorry not sure what is happening with the phone lines....the screenshare froze up again and now I can't get it to reconnect. I will just have a look through all the deleted emails and restore the most important emails one by one. Thank you for your help!
by Steve173
Thu May 21, 2020 1:14 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Welcome Email Not sending
Replies: 2
Views: 67

Re: Welcome Email Not sending

How did the email get deleted? We can guarantee we did not delete this..........
by Steve173
Thu May 21, 2020 1:03 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Emails missing from console
Replies: 3
Views: 69

Re: Emails missing from console

Hi! How did these all get deleted? I can guarantee you I did not have time to go in and delete 314 emails since Monday....this is going to waste a lot of time having to go in and restore each one. Is there no way you can help restoring them since this appears to ber caused by our upgrade to 5.4?
by Steve173
Thu May 21, 2020 1:40 am
Forum: Report a Bug
Topic: Welcome Email Not sending
Replies: 2
Views: 67

Welcome Email Not sending

Hi! Finally had time to test out our welcome email this evening after we've had new customers calling saying they signed up to save but never received an email...You can fill out the sign up link here https://realnoni.com/Signup-and-save/ but no email sends...I even pulled up the new lead profile af...
by Steve173
Wed May 20, 2020 2:28 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: COVID-19 Shipping memo update-looking for suggestions
Replies: 5
Views: 138

Re: COVID-19 Shipping memo update-looking for suggestions

Just added the terms and conditions blurb, a few questions: 1) Is there a away to have the terms display without having to "click here to view"? 2) The text size in the input screen is much smaller than what displays in the checkout screen....in the checkout screen it's rather large and looks bad co...
by Steve173
Wed May 20, 2020 1:20 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: COVID-19 Shipping memo update-looking for suggestions
Replies: 5
Views: 138

Re: COVID-19 Shipping memo update-looking for suggestions

Ok thank you for our options! We actually already have text in the "set shipping text" field that displays in our checkout screen....not sure what was removed a couple years back but whatever I type in displays correctly in the checkout screen. I'll either just edit this text or create a terms and c...
by Steve173
Tue May 19, 2020 1:49 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Unable to preview new images loaded
Replies: 2
Views: 114

Re: Unable to preview new images loaded

Well its working...maybe the patch that was added to fix all the other glitches we ran into yesterday fixed this too :) Will let you know if it happens again.
by Steve173
Tue May 19, 2020 1:43 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Website Country Access
Replies: 4
Views: 125

Re: Website Country Access

Ok thanks found access by country in our console!

Now found our problem... South Korea nor North Korea are listed....Korea is not even on the list of countries???? Can you please add these....at least South Korea.
by Steve173
Tue May 19, 2020 1:33 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: DKIM settings changed or not valid
Replies: 3
Views: 158

Re: DKIM settings changed or not valid

We actually just received a second email saying real-noni is no longer valid as our sending domain? Realnoni.com is our sending domain...real-noni has no been used for a while.... the second email said this: Your sending domain, real-noni.com is no longer valid. This is most likely caused by changes...
by Steve173
Tue May 19, 2020 1:32 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: DKIM settings changed or not valid
Replies: 3
Views: 158

Re: DKIM settings changed or not valid

This is what the email said: Your DKIM settings have changed and are no longer valid. This is most likely caused by changes made to your DNS records. Login to your AllProWebTools console and check under SMTP Settings to try and Verify DNS to learn how to correct your DKIM settings. You can continue ...
by Steve173
Mon May 18, 2020 9:02 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Unable to preview new images loaded
Replies: 2
Views: 114

Unable to preview new images loaded

Hi!
We are unable to "preview" any new images that we have loaded. We can "preview" images that were loaded prior to today however no images loaded from today. Just a tiny white box pops up.....
image unable to be viewed.jpg
image unable to be viewed.jpg (301.93 KiB) Viewed 114 times
by Steve173
Mon May 18, 2020 8:27 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Unable to mark a blog from private to public
Replies: 1
Views: 85

Unable to mark a blog from private to public

Hi!
We are unable to change a blog that is marked "private" to marked "public"....the little circle with the dots just keeps going and going and going and the blog never updates.....
blog private.jpg
blog private.jpg (250.42 KiB) Viewed 85 times
by Steve173
Mon May 18, 2020 8:25 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Unable to add tags to blog
Replies: 2
Views: 104

Unable to add tags to blog

Hi! We are unable to add any tags to a new blog. We follwed the directions and created the blog post and then went back in to add the tags and when we type tags in that are already created nothing happens. Usually once we start typing the tag a drop down menu of the tags that match the letters typed...
by Steve173
Mon May 18, 2020 3:44 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Blog grid image issue
Replies: 8
Views: 299

Re: Blog grid image issue

Yes that is correct...all images have two files except the most recent one. We are just trying to figure out what size the image needs to be before we reload it....so if i make a second image that is resized to 848X465 and use that image the sizing issue on the grid will be fixed, correct? Or do I n...
by Steve173
Sun May 17, 2020 8:02 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Ad campaign advertisement ref link not working
Replies: 2
Views: 127

Ad campaign advertisement ref link not working

Hi!
Created an advertisement for a ref link for an email. When we click the "test link" button in the advertisement it is not working. Attached is a screenshot of the error message we get.....
facebook link.jpg
facebook link.jpg (454.04 KiB) Viewed 127 times
by Steve173
Thu May 14, 2020 7:33 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Blog grid image issue
Replies: 8
Views: 299

Re: Blog grid image issue

oops blog grid image sizing screenshot never posted...here it is
blog grid.png
blog grid.png (996.85 KiB) Viewed 298 times
by Steve173
Thu May 14, 2020 7:31 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Blog grid image issue
Replies: 8
Views: 299

Blog grid image issue

Hi! Wondering if all the issues with blog image sizing are known issues with version 5.2? Just posted a new blog and followed the same image sizing as our previous blogs. Blog header image sizing 848 X 465 however this clearly displays larger than previous blogs with the same size. Also on our Blog ...
by Steve173
Thu May 14, 2020 2:32 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: How to find an image size in a current blog post
Replies: 2
Views: 238

How to find an image size in a current blog post

Hi!
How do I find the image size of an image in a blog post? When I click on the image icon the pop up window displays no dimensions for the image?
image dimensions.png
image dimensions.png (758.05 KiB) Viewed 238 times
by Steve173
Thu May 14, 2020 1:21 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Tutorial for Ad Campaigns
Replies: 11
Views: 728

Re: Tutorial for Ad Campaigns

Is there a delay with the data being displayed? The screenshot I took was 36 hours after the email went out with over 1900 opens and strange that 0 visits were displaying...and of the 5 Reasons blog the one purchase for $476 was made prior to the screenshot I took....how long before the data shows i...
by Steve173
Wed May 13, 2020 1:03 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Tutorial for Ad Campaigns
Replies: 11
Views: 728

Re: Tutorial for Ad Campaigns

I first tested the links on an email address on our company ip I then sent the email to two email addresses that are not on our company ip address and it still did not show any visits and the link was still "not activated". The email actually already sent out to our subscribers yesterday... our emai...
by Steve173
Tue May 12, 2020 3:14 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Tutorial for Ad Campaigns
Replies: 11
Views: 728

Re: Tutorial for Ad Campaigns

Hi! Just followed the above video tutorial for creating trackers for links in our emails. Pasted the links with the ref codes into our email, sent two test emails to two different email addresses. Tested the links and they all worked however just went back to Ad Campaigns to see if the advertisement...
by Steve173
Mon May 11, 2020 6:46 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Customers unable to change shipping address
Replies: 1
Views: 235

Customers unable to change shipping address

Hi! We are having an issue with customers not being able to select a different address to ship to in our shopping cart. After three phone calls this morning from customers I decided to test it out and sure enough it does not change. You can add another address and it saves however when you select "c...
by Steve173
Fri May 08, 2020 5:57 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Tutorial for Ad Campaigns
Replies: 11
Views: 728

Re: Tutorial for Ad Campaigns

ok great thank you!
by Steve173
Fri May 08, 2020 1:13 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Address zip code input
Replies: 4
Views: 1212

Re: Address zip code input

Just a update that this feature has not been working on any new address. For us it has not been intermittent...it does not work on any new customer we add.
by Steve173
Fri May 08, 2020 1:11 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Email on mobile not working
Replies: 1
Views: 363

Email on mobile not working

Hi! My email [email protected].com stopped receiving messages on my Iphone. I deleted the account and re-added. It is now receiving and sending messages however I cannot delete any messages or move messages into folders. What are the settings that I need to set in the "advanced" section. I took a screen...
by Steve173
Fri May 08, 2020 1:06 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Tutorial for Ad Campaigns
Replies: 11
Views: 728

Re: Tutorial for Ad Campaigns

Thank you! The tutorial says to use " Campaign Manager"? This option is does not exist...has it changed to "Ad Campaigns"?

Also the tutorial does not show how to make an advertisement active? Once we create it says "not activated"
by Steve173
Thu May 07, 2020 3:09 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Email delivering issue
Replies: 1
Views: 370

Email delivering issue

Hi! We are having an issue with our emails not delivering. I just got off the phone with Go Daddy support team. I emailed from our [email protected].com to two different Go Daddy support members and neither as of now has received my email in the inbox nor junk/spam folder. They informed us that it is li...
by Steve173
Thu May 07, 2020 3:01 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Tutorial for Ad Campaigns
Replies: 11
Views: 728

Tutorial for Ad Campaigns

Hi!
Is there a video that explains how to use the "Ad Campaigns" feature of AllProWebTools?

How many "advertisements" can you add to one campaign?

What does "ad type" mean?
by Steve173
Wed May 06, 2020 3:40 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Ad Campaigns
Replies: 5
Views: 600

Re: Ad Campaigns

Great! We have three product ads that run on google shopping. One one product url has been tracked under our "Google Merchant Center" Campaign in the console To generate reference code URLs for the other two product ads that are not being tracked in our AllPro console do i use the same AD Campaign "...
by Steve173
Tue May 05, 2020 10:45 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Ad Campaigns
Replies: 5
Views: 600

Re: Ad Campaigns

Yikes! That means for the past 5 years all our Google Shopping and Ads data that our marketing expert has been reporting has been incorrect! Good to know that we've been actually netting more than we thought since two entire products have not been being tracked all along. Follow up question....for t...
by Steve173
Tue May 05, 2020 3:49 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Coupon code creation not working
Replies: 1
Views: 353

Coupon code creation not working

HI! I am trying to create a coupon for a customer and am getting this error message: "Whoops! Please use a Coupon Code that uses only letters and numbers. [JAB02-100]"
The coupon code does only have letters, the code i'm trying to create is simply "aloha"
aloha coupon.jpg
aloha coupon.jpg (194.87 KiB) Viewed 353 times
Please help. Thank you!
by Steve173
Mon May 04, 2020 8:44 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Ad Campaigns
Replies: 5
Views: 600

Ad Campaigns

Hi! Our AllPro marketing expert set up our Ad Campaign for tracking our google Shopping Ads. Just was having a further look in our AllPro console in marketing>Ad Campaigns>Google Merchant Center and noticed that it appears to only be tracking sales data from our Noni Fruit Leather url and not also t...
by Steve173
Wed Apr 29, 2020 3:03 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Email table spacing/"preview option"
Replies: 3
Views: 517

Re: Email table spacing/"preview option"

Hi! Ok fixed #1 :) So the "preview" mode is basically useless? I understand different email domains will adjust to fit size/fit screens/devices....but shouldn't the preview mode at least some what resemble what the customer will see? Shouldn't the font and basic spacing display pretty close to what ...
by Steve173
Tue Apr 28, 2020 7:03 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Email table spacing/"preview option"
Replies: 3
Views: 517

Email table spacing/"preview option"

Hi! Is there a video that clearly shows are to create an email with different headers, tables, spacing etc? I am working on our May 2020 Email 1 and having issues with how images are displaying in the table. I have 3 questions: 1) Why does the image display at different spacing in each cell within a...
by Steve173
Fri Apr 24, 2020 9:23 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Email paragraph formating
Replies: 1
Views: 697

Email paragraph formating

Hi! I am working on an email titled "May Email 1" and I cannot get the "bold font" formating to clear in the section of this screenshot. I've tried the "B" and the "clear formating" option and nothing happens. May email 1.png Also when I paste new verbiage into the email in place of the text that is...
by Steve173
Sun Apr 19, 2020 10:13 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Whitelisting
Replies: 1
Views: 508

Whitelisting

Hi! We received an email message from [email protected] that we need to "provide the IP address of your
instance for whitelisting. IB107" for an email domain we email to....how do I do this?
by Steve173
Fri Apr 17, 2020 10:36 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Hosted domains
Replies: 2
Views: 498

Re: Hosted domains

the instructions link you added in is for cancelling our entire account. This is not what we inquired about. We are only trying to not pay for hosting the additional listed domains above...please provide directions on how to just address the above listed domains. thank you!
by Steve173
Fri Apr 17, 2020 9:52 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Hosted domains
Replies: 2
Views: 498

Hosted domains

Hi! We have a number of hosted domains, where in the AllProWebTools console can I find these and make changes...(i.e stop paying for hosting and turn them off) https://better-than-noni-juice.com/ http://noniforpets.com/ http://www.noniantioxidants.com/ http://www.superfoodnoni.com/ http://nonijuicet...
by Steve173
Thu Apr 09, 2020 2:00 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Website Shop page display issue
Replies: 1
Views: 491

Website Shop page display issue

Hi! Our website "Shop" page is having a display issue? Looks like it's pulling the product description and the product bullet points from the individual product page and displaying them all together with no punctuation and smashing words together that should have a space between. For example "noniju...
by Steve173
Tue Apr 07, 2020 7:27 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Address zip code input
Replies: 4
Views: 1212

Address zip code input

Hi! When we are putting in a new customer by clicking + and then contact we are having an issue with the zip code field. When we used to type in the zip code and click the green check mark to confirm it would then auto-populate the city and state fields which made putting in the address much quicker...
by Steve173
Tue Mar 24, 2020 3:24 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Comments on blogs- Facebook plugin
Replies: 2
Views: 847

Comments on blogs- Facebook plugin

Hi!
How do we know when someone has made a comment on one of our blogs? I see Facebook comments plugin is used but we are not getting any notifications in our AllPro console nor when we login to our Facebook account...where should we be seeing the notification?
by Steve173
Mon Mar 23, 2020 8:56 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Gallery Images
Replies: 1
Views: 317

Gallery Images

Hi!
Is there a video tutorial on how to edit and create our image gallery on our website? Our current gallery is an absolute mess with gallery icons misaligned and the images display in all sorts of sizes. Also is there a recommended dimension on sizing?
by Steve173
Mon Dec 30, 2019 12:41 pm
Forum: Report a Bug
Topic: email address valid but showing red x
Replies: 7
Views: 1267

Re: email address valid but showing red x

another one buyer #4287 has a red x that is not being cleared....
by Steve173
Thu Nov 14, 2019 2:50 pm
Forum: Report a Bug
Topic: email address valid but showing red x
Replies: 7
Views: 1267

Re: email address valid but showing red x

goodness...just had another where he called for an order and his email was incorrect....fixed it and it's still showing red x. Buyer 35906
by Steve173
Thu Nov 14, 2019 2:17 pm
Forum: Report a Bug
Topic: email address valid but showing red x
Replies: 7
Views: 1267

Re: email address valid but showing red x

Two more so three total:

Buyer 7450
Buyer 35433
Buyer 35400