Editing a coupon

Need help? Please give a detailed explanation of your problem.
Ginanu1775
Posts: 25
Joined: Fri Aug 21, 2015 4:38 pm
Website: www.drnuzum.com

Editing a coupon

Postby Ginanu1775 » Wed May 11, 2016 1:15 pm

I just created a coupon but I need to change it so that it can only be used once per costumer. I went on to existing coupons but I don't see a place where I can edit it.
User avatar
JohnB
Support Team
Posts: 1026
Joined: Wed Nov 04, 2015 3:57 pm
Website: www.allprowebtools.com

Re: Editing a coupon

Postby JohnB » Wed May 11, 2016 2:05 pm

At this time, it is not possible to edit an old coupon code. You will have to Expire the old coupon and create a new coupon code.
User avatar
Agalassi1792
AllPro Expert
Posts: 437
Joined: Tue Nov 18, 2014 12:42 pm
Website: apwt.bluezenith.com

Re: Editing a coupon

Postby Agalassi1792 » Fri Dec 08, 2017 9:16 am

Hello,

Will this ever become a possibility - the ability to edit coupon codes? That would be very helpful, thank you.
User avatar
Agalassi1792
AllPro Expert
Posts: 437
Joined: Tue Nov 18, 2014 12:42 pm
Website: apwt.bluezenith.com

Re: Editing a coupon

Postby Agalassi1792 » Fri Dec 08, 2017 9:20 am

Sorry, just another quick comment on this...

I disabled the coupon code I am trying to replace. I want to use the exact same code, on the exact same product, but with different parameters - a new expiration date. But I cannot make a new code, as I cannot see how I can delete a code to remake it.... but the ability to edit codes would be so much better than going round about like this, thanks.



Jroy3547
Posts: 8
Joined: Thu May 03, 2018 11:47 am
Website: www.jessiroy.com

Re: Editing a coupon

Postby Jroy3547 » Tue May 29, 2018 12:54 pm

I agree with the above. Would be fantastic to be able to edit or delete coupon codes! I created a coupon and wasn't quite sure how it worked. After testing, I figured out I put the price in wrong and only want to edit the discount. Now I have to go in and create a new coupon when a simple edit would've done the trick.

Return to “Help / How to use AllProWebTools”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron