Can I set up an ID on a page?

Need help? Please give a detailed explanation of your problem.
User avatar
Agalassi1792
AllPro Expert
Posts: 419
Joined: Tue Nov 18, 2014 12:42 pm
Website: apwt.bluezenith.com

Can I set up an ID on a page?

Postby Agalassi1792 » Tue Nov 21, 2017 4:57 pm

Hi,

I'm having a lot of trouble setting up an internal page link using an ID... meaning that the idea is that someone clicks on a button/link and it scrolls them down the page to the section that has the id. We do this all the time in wordpress, and I believe I'm doing this the exact same way.

Let me know if you need more info or a better explanation on what i'm asking for. thanks.
User avatar
JohnB
Support Team
Posts: 1026
Joined: Wed Nov 04, 2015 3:57 pm
Website: www.allprowebtools.com

Re: Can I set up an ID on a page?

Postby JohnB » Tue Nov 21, 2017 6:01 pm

I would recommend checking out the W3Schools guide on html links and scrolling down to the "Create a Bookmark" section.

If for some reason this method is not working for you, please let me know and I will look into it further.
User avatar
Agalassi1792
AllPro Expert
Posts: 419
Joined: Tue Nov 18, 2014 12:42 pm
Website: apwt.bluezenith.com

Re: Can I set up an ID on a page?

Postby Agalassi1792 » Wed Nov 22, 2017 9:33 am

Okay thanks.

I had the id listed after the URL of the page... which is how I do it in WP, so like www.website.com/about/#alex. By removing the link and keeping the ID (#alex) I was able to make the ID work. I had just never seen it work that way, not sure if it's a bootstrap thing or not, but thanks for the help.




Return to “Help / How to use AllProWebTools”



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron