Search found 1073 matches

by Dave
Mon Nov 14, 2022 11:04 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Hide All Pages
Replies: 1
Views: 938

Re: Hide All Pages

Level 2 support can do this quickly for you. Just start a Support Chat and provide the support code for the account you would like to adjust.

You can also post the support code in this forum and we can hide all the pages (accept the home page) for you!
by Dave
Wed Nov 09, 2022 10:13 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Cannot Access Members Only Pages
Replies: 2
Views: 794

Re: Cannot Access Members Only Pages

We will be happy to look into this for you. Can you please provide a screenshot of both chrome and firefox with the page that has the problem? Can you also provide the URL of the page that has the problem?
by Dave
Sat Nov 05, 2022 12:53 am
Forum: Report a Bug
Topic: I'm logged into the forums, yet I can't log into the forums
Replies: 8
Views: 2488

Re: I'm logged into the forums, yet I can't log into the forums

It looks like there are other people experiencing the same issue. I found this information. I think you will appreciate the 3 posts at the bottom of this page: https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2581986
by Dave
Thu Nov 03, 2022 11:07 am
Forum: Report a Bug
Topic: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT
Replies: 13
Views: 2403

Re: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT

Yes, you can make that change to the stylesheet, but you will still need to click on the words in the editor and change the font name as explained above in the picture with the two red arrows.
by Dave
Thu Nov 03, 2022 8:41 am
Forum: Report a Bug
Topic: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT
Replies: 13
Views: 2403

Re: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT

Your fonts have now been loaded as follows: @font-face { font-family: hudson-medium; src: url(/content/uploads/FONTS/Hudson.woff); } @font-face { font-family: play; src: url(/content/uploads/FONTS/play.woff); } When you are editing, you can change the font as shown here. Click on the words you want ...
by Dave
Wed Nov 02, 2022 10:29 pm
Forum: Report a Bug
Topic: I'm logged into the forums, yet I can't log into the forums
Replies: 8
Views: 2488

Re: I'm logged into the forums, yet I can't log into the forums

Here is what worked for me: 1. Click on your name in the top right of the forum and DO NOT select "Profile" - instead select "User Control Panel". 2. On the User Control Panel, you will see a tab that says "Profile". Screenshot from 2022-11-03 00-26-50.png 3. Click the tab "Profile" and make any cha...
by Dave
Wed Nov 02, 2022 10:18 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT
Replies: 13
Views: 2403

Re: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT

Please start a Support Chat where you can upload all files to the Support Representative who can get these files uploaded for you and complete this process for you.
by Dave
Fri Oct 28, 2022 8:07 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: 'Response Status is Not Specified'
Replies: 3
Views: 971

Re: 'Response Status is Not Specified'

Yes, that upload button is not supported. Please follow the instructions in the video provided to successfully upload images.
by Dave
Thu Oct 27, 2022 7:05 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: 'Response Status is Not Specified'
Replies: 3
Views: 971

Re: 'Response Status is Not Specified'

Are you following the steps in this video to upload images?

by Dave
Thu Oct 27, 2022 7:03 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: logout when uploading CSV file
Replies: 1
Views: 675

RE: logout when uploading CSV file

It sounds like your upload is triggering an error. We can track this down if you can provide the CSV file you were uploading. It may also be that your CSV file is too large. You can try splitting it in half and uploading each half separately. This may also be caused if you have multiple windows open...
by Dave
Tue Oct 25, 2022 1:05 am
Forum: Report a Bug
Topic: Website & Webpage Editor aren't functioning properly
Replies: 7
Views: 1349

Re: Website & Webpage Editor aren't functioning properly

We can restore your webpage to much farther back then you see in the list. Can you provide a date and time that you would like the page restored to? Please note that the restored page cannot be edited, we still need DragDropr to assist with this issue.
by Dave
Mon Oct 24, 2022 9:41 am
Forum: Report a Bug
Topic: Website & Webpage Editor aren't functioning properly
Replies: 7
Views: 1349

Re: Website & Webpage Editor aren't functioning properly

We are forwarding your issue to the DragDropr software developer here: https://www.dragdropr.com/ The DragDropr page ID# is: 11ff544c-4d10-11ea-9bcc-0242ac140009 and can be found at this link: https://app.dragdropr.com/dashboard/projects/7c3ec632-07d6-11ea-a20c-0242ac140009/pages While we wait for a...
by Dave
Mon Oct 24, 2022 7:17 am
Forum: Report a Bug
Topic: autoship order did not trigger to process
Replies: 9
Views: 3540

Re: autoship order did not trigger to process

Thank you for keeping us updated on your experience with Autoships. I have found the following information for you: Buyer ID# 12757 - had order# 65859 created at: September 23 2022 at 10:16PM HST which is September 24 2022 01:16am MST. Buyer ID# 38253 - had order# 65860 created at: September 23 2022...
by Dave
Mon Oct 24, 2022 5:45 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Emails not sending on my new account
Replies: 2
Views: 718

Re: Emails not sending on my new account

It looks like you set everything up correctly! You also configured your domain to "go live" as explained in this video: sluYGI8C8p8 It does not look like the go live process was completed as this is what the webpage looks like for your domain: https://www.fordstaffing.agency Screenshot from 2022-10-...
by Dave
Sat Oct 22, 2022 5:18 am
Forum: Report a Bug
Topic: Website & Webpage Editor aren't functioning properly
Replies: 7
Views: 1349

Re: Website & Webpage Editor aren't functioning properly

Please provide the page id or the URL in the web browser for the webpage you are having trouble with so we can assist you further.
by Dave
Sat Oct 22, 2022 5:15 am
Forum: Report a Bug
Topic: I'm logged into the forums, yet I can't log into the forums
Replies: 8
Views: 2488

Re: I'm logged into the forums, yet I can't log into the forums

It sounds like you may need to clear the cookies that relate to the forum. After you clear the cookies, you should be able to log back in to the forum using your AllProWebTools link and then access your forum profile. Delete all the cookies similar to this: Screenshot from 2022-10-22 07-14-24.png If...
by Dave
Fri Oct 21, 2022 5:27 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Sending From Multiple Domains
Replies: 1
Views: 681

Re: Sending From Multiple Domains

You will need a separate AllProWebTools account for each domain that you send from.
by Dave
Wed Oct 05, 2022 10:38 am
Forum: Report a Bug
Topic: Google Calendar
Replies: 5
Views: 1754

Re: Google Calendar

The majority of Google Calendar functionality has been restored and an update has been released to all AllProWebTools accounts. You may need to re-integrate Google Calendar by following the instructions in these 2 videos: https://www.youtube.com/watch?v=mxMmhE3uQUY and https://www.youtube.com/watch?...
by Dave
Wed Sep 28, 2022 11:29 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Emails not being sent
Replies: 4
Views: 721

Re: Emails not being sent

The records indicate that the contacts were added to the campaign at 3:17pm on Sept 23rd and after this the campaign sequences were changed as show in the user activity log below: Screenshot from 2022-09-29 01-26-34.png Changing the campaign AFTER adding contacts is not advised as it can cause unint...
by Dave
Wed Sep 28, 2022 11:07 pm
Forum: Report a Bug
Topic: emails sent 3 hours after the scheduled time
Replies: 6
Views: 787

Re: emails sent 3 hours after the scheduled time

We are unable to find any reason for this behavior. All of your settings appear to be correct. Please report back here if you see this happen again.
by Dave
Tue Sep 27, 2022 6:05 am
Forum: Report a Bug
Topic: text Campa & Phone.com
Replies: 11
Views: 1270

Re: text Campa & Phone.com

Thank you for providing screenshots so that we can understand the issue you are encountering. We have found that this issue is unique to your account because you have over 49,000 CRM records and over 70 tags. We have implemented some optimizations so that the page now loads in 20 seconds. While the ...
by Dave
Thu Sep 22, 2022 6:25 am
Forum: Report a Bug
Topic: Google Calendar
Replies: 5
Views: 1754

Re: Google Calendar

We are continuing to make progress on this issue. In our development environment, we have resolved the Calendar Authorization and repaired the Calendar Products functionality. We are continuing to work on the User Calendars for Followup Times. Once everything has been fully tested in the development...
by Dave
Wed Sep 21, 2022 6:03 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Customer has stated they are not marking as spam
Replies: 1
Views: 689

Re: Customer has stated they are not marking as spam

You have provided this customer as an example of this issue: https://c3438.allprowebtools-s1.com/console5.73/contact-management.php?id=1398 This customer is currently "unsubscribed" and does not receive marketing and announcement related emails. This customer has been receiving a copy of their invoi...
by Dave
Wed Sep 21, 2022 5:42 pm
Forum: Report a Bug
Topic: text Campa & Phone.com
Replies: 11
Views: 1270

Re: text Campa & Phone.com

I logged into your AllProWebTools account and I clicked "New Txt Msg". Screenshot from 2022-09-21 19-40-22.png After this I typed a test message: Screenshot from 2022-09-21 19-39-15.png The message was sent and the auto-reply came back. From this test, it would appear that you are able to send text ...
by Dave
Wed Sep 07, 2022 11:13 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Google Calendar
Replies: 5
Views: 1754

Re: Google Calendar

The development team has been able to authorize with the new Google authentication system, but currently the connection only lasts for 1 hour. We have not found any documentation about this new requirement from Google to explain why the connections are failing after 1 hour. We will continue to look ...
by Dave
Wed Sep 07, 2022 6:01 am
Forum: Report a Bug
Topic: Google Calendar
Replies: 5
Views: 1754

Re: Google Calendar

The development team has made progress in addressing the authentication issues with Google Calendar. We are continuing to test and hope to have the issue resolved soon.
by Dave
Sat Sep 03, 2022 6:32 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Google Calendar
Replies: 5
Views: 1754

Google Calendar

There is a known issue with Google Calendar at this time. Google has changed their requirements for accessing Google Calendar and it is causing unpredictable behavior. We have reached out to Google for documentation on the new requirements, and have received vague and conflicting information. We con...
by Dave
Tue Aug 30, 2022 8:41 am
Forum: Report a Bug
Topic: Prospecting pool not working
Replies: 1
Views: 619

Re: Prospecting pool not working

Thank you for reporting this. An issue was identified with one of our service providers and has now been corrected. You should see your prospecting pool run correctly tomorrow.
by Dave
Fri Aug 26, 2022 5:30 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: How to Set Up the Search Console
Replies: 1
Views: 447

Re: How to Set Up the Search Console

You are asking about a product made by Google. Please contact Google as they are best suited to assist you.
by Dave
Thu Aug 18, 2022 6:13 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Sending Limit Increase
Replies: 3
Views: 782

Re: Sending Limit Increase

Your send limit has been increased.
by Dave
Tue Aug 09, 2022 12:27 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Sales Tax Liability Report
Replies: 3
Views: 849

Re: Sales Tax Liability Report

Your Tax Liability Report for 2022 has been uploaded to your images & files area in a folder called "Reports"
by Dave
Thu Jul 28, 2022 6:21 am
Forum: Suggestions / Feature Requests
Topic: Membership Report
Replies: 2
Views: 856

Re: Membership Report

The phone number and email have been added to the report as you requested.
by Dave
Fri Jul 15, 2022 4:38 pm
Forum: Report a Bug
Topic: autoship order did not trigger to process
Replies: 9
Views: 3540

Re: autoship order did not trigger to process

We have made some adjustments in an effort to make the order dates more consistent. Please report back here if you continue to see issues.
by Dave
Fri Jul 15, 2022 4:25 am
Forum: Report a Bug
Topic: autoship order did not trigger to process
Replies: 9
Views: 3540

Re: autoship order did not trigger to process

Order ID# 64647 appears to be the order you are looking for. It was created on July 14 2022 10:58:18 pm.

There are several factors which can affect when the new order is created. These include the autoship cut off time and timezone differences between HST and MDT.
by Dave
Thu Jul 14, 2022 10:27 am
Forum: Suggestions / Feature Requests
Topic: Can we exclude test emails from analytics?
Replies: 2
Views: 746

Re: Can we exclude test emails from analytics?

When sending test emails, the majority of AllProWebTools users want to test opens and clicks and they want to verify that these statistics are recorded. You can "clear" the statistics after you have finished testing by making a copy of the email (just click the "copy" button) and sending the copied ...
by Dave
Wed Jul 13, 2022 5:11 pm
Forum: Report a Bug
Topic: Email Font Size Not Consistent with Sent Email
Replies: 3
Views: 963

Re: Email Font Size Not Consistent with Sent Email

I sent your email to my gmail account and then I inspected the font sizes. Here is what I found: Screenshot from 2022-07-13 19-10-01.png and Screenshot from 2022-07-13 19-10-19.png You can see on the right side your email where I highlighted a word and on the left side that the font is set to 16px.
by Dave
Mon Jul 11, 2022 9:00 am
Forum: Report a Bug
Topic: Email Font Size Not Consistent with Sent Email
Replies: 3
Views: 963

Re: Email Font Size Not Consistent with Sent Email

Where can I find this email? Do you have the email ID# or the name of the email?
by Dave
Mon Jul 11, 2022 7:50 am
Forum: Suggestions / Feature Requests
Topic: Task list
Replies: 1
Views: 737

Re: Task list

Great idea - we will look into this for the next version release.
by Dave
Sun Jun 26, 2022 7:27 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Where to Find Our Template for Invoicing
Replies: 5
Views: 621

Re: Where to Find Our Template for Invoicing

Customizing your template is something that we can do for you. Please provide instructions and we will address this for you.
by Dave
Tue Jun 21, 2022 12:00 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Can I use AllProWebTools to send from 2 domains at a time?
Replies: 8
Views: 955

Re: Can I use AllProWebTools to send from 2 domains at a time?

Setting up a second user will not allow you to send from 2 different domain names. You will need 2 separate AllProWebTools accounts. If you want to change the domain associated with your account, you will need to ask Mailgun to provide you with the SMTP username and password for the new domain and t...
by Dave
Fri Jun 17, 2022 12:24 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Can I use AllProWebTools to send from 2 domains at a time?
Replies: 8
Views: 955

Re: Can I use AllProWebTools to send from 2 domains at a time?

This can be accomplished by setting up 2 separate AllProWebTools accounts.
by Dave
Fri Jun 17, 2022 3:16 am
Forum: Report a Bug
Topic: Our website is down
Replies: 1
Views: 700

Re: Our website is down!

We have found that at 11:25am on 6/16/2022 someone logged in as user "steve" and went to "Settings" -> "Administrator" and made changes to the "Header" template that contained errors. Several edits were made to the Header template until 12:29pm We have corrected the errors in the Header template as ...
by Dave
Tue Jun 07, 2022 12:59 pm
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Company Logo not showing on Log In Page
Replies: 1
Views: 457

Re: Company Logo not showing on Log In Page

You can fix this issue by changing the green login link that is in the top right of your website. It is currently pointing at "https://spaid.myallprowebtools.com/" which no longer exists.

All references in your code should point to your new domain name: "https://www.taxcircuit.com/"
by Dave
Thu Jun 02, 2022 8:06 am
Forum: Report a Bug
Topic: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT
Replies: 13
Views: 2403

Re: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT

It is my assumption that everything is now working. I would recommend reaching out to DragDropr with the above timeline. If the DragDropr team need anything further from AllProWebTools Support - please post a reply in this forum and we will be glad to assist.
by Dave
Thu Jun 02, 2022 8:05 am
Forum: Report a Bug
Topic: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT
Replies: 13
Views: 2403

Re: Difficulty uploading Hudson Medium Font to APWT

I have found the history of this issue as follows: You initially reported this issue on Fri, May 28, 2021 at 02:23 PM. You communicated with the company DragDropr for a few days until they requested assistance with the CORS issue on June 7 2021. The CORS issue was resolved on June 16 2021 by the All...
by Dave
Wed Jun 01, 2022 10:47 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Redoing Web Site
Replies: 1
Views: 499

Re: Redoing Web Site

We recommend looking at our Developer Resources here: https://www.allprowebtools.com/Developer-Resources/

You will also need to grant them access as explained here: https://www.allprowebtools.com/tech-access/
by Dave
Wed Jun 01, 2022 8:50 am
Forum: Report a Bug
Topic: Ebay integration
Replies: 5
Views: 9750

Re: CRITICAL ISSUE, Ebay api is down

It appears that ebay is no longer accepting connections from AllProWebTools. On March 28 2019, we sent the following email to your company regarding the end-of-life for the ebay integration WebTool: I am concerned however that the ebay integration is using version 871 and is well out of date now. Th...
by Dave
Fri May 20, 2022 10:59 am
Forum: Report a Bug
Topic: Sending Text Messages
Replies: 4
Views: 883

Re: Sending Text Messages

Please provide more information about the messages that you believe were sent. What message was sent? When was it sent? What tag was it sent to? I have found that your phone,com integration had not been completed. I have completed it for you. We recommend always sending a single test message to your...
by Dave
Fri May 20, 2022 9:31 am
Forum: Report a Bug
Topic: Sending Text Messages
Replies: 4
Views: 883

Re: Sending Text Messages

The page will eventually load. The more tags that you have and the more contacts that you have, the longer that page takes to load. It must check every tag to calculate how many phone numbers are available for each tag.
by Dave
Thu May 19, 2022 7:32 am
Forum: Help / How to use AllProWebTools
Topic: Marketing Campaign Triggers
Replies: 1
Views: 493

Re: Marketing Campaign Triggers

This can be accomplished in 2 ways:

MANUALLY:



AUTOMATICALLY: