Default account manager

Ideas! We love to hear them. Your ideas are the features we add next.
Post Reply
User avatar
Kmyers1730
AllPro Expert
AllPro Expert
Posts: 187
meble kuchenne Mikołów Knurów Czechowice-Dziedzice
Joined: Tue Oct 07, 2014 9:23 am
Website: www.crconversations.com

Default account manager

Post by Kmyers1730 »

Could we have the owner be the default account manager? I know you can import in to an account manager but it would be awesome if there was a default option you could setup in the users so you don't have to assign them each time if you are a sole user of APWT.
Cgosnel3610
Posts: 2
Joined: Thu Oct 25, 2018 10:41 am
Website: apwt.chrisgosnell.com

Re: Default account manager

Post by Cgosnel3610 »

TOTALLY AGREE! I was just looking this up myself since I"m the sole user and truly dislike having to change the account manager with each new record.
User avatar
NoahBaldwin
Support Team
Support Team
Posts: 103
Joined: Fri Jan 04, 2019 11:21 am
Website: www.allprowebtools.com

Re: Default account manager

Post by NoahBaldwin »

Thank you for the suggestion! This has been added to the newest version of AllProWebTools - version 5.3. To use this feature, click Settings->Users. Select the user to become the default account manager. Choose the "Settings" tab and toggle the "Default Account Manager" switch to the "On" position. Now, each contact that is created by you or by the system will automatically set the selected user as the account manager.
Post Reply